Εμπόριο Περιφερειακών

Υπολογιστές | Τηλ. Κέντρα | Εκτυπωτές

Στο σύνολο των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, είναι και η εμπορία του εξοπλισμού που χρειάζεται μια επιχείριση. Σαν παρέχουμε μια πλήρη γκάμα επώνυμων προϊόντων που καλύπτουν εκτυπωτές, υπολογιστές, φωτοτυπικά μηχανήματα , οθόνες , εκτυπωτές barcode, barcode scanner, θερμικούς εκτυπωτές, αναλώσιμα εκτυπωτών.

 

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας παρέχουμε τα προϊόντα αυτά με άμεση παράδοση και σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Καλύπτουμε ανάγκες με έτοιμα συστήματα επώνυμων οίκο, καθώς με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να κατασκευάσουμε κομμάτι-κομμάτι με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της επιχείρησης.

 

Φροντίζουμε πάντα να γνωρίζουμε τι διαθέτουμε στους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας και συνεπώς την συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης σας και των υπηρεσιών που παρέχετε.

 

Συμβαδίζοντας στις οικονομικές ανάγκες της εποχής μας, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα και σε προϊόντα refurbished μειώνοντας δραματικά το κόστος αγοράς εξοπλισμού.

Πιστοποιημένος συνεργάτης των εφαρμογών Prisma Win της εταιρείας megasoft έρχεται να καλύψει ανάγκες κάθε επιχείρησης με εξειδικευμένο λογισμικό.