Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε, Τι κάνουμε.

Adlogic Mobile Header

Adlogic

Η Ιστορία μας
Η adlogic είναι μια εταιρία μηχανογράφησης που ξεκίνησε τα βήματα της στη πόλη της Καβάλας τη χρονιά του 2008. Με σταθερά βήματα αναπτύσσεται με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης για τις επιχειρήσεις. Διευρύνει τους τομείς των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της για να βρίσκονται πάντοτε στην αιχμή της τεχνολογίας. Η πορεία της adlogic είναι ανοδική προσφέροντας εμπιστοσύνη , αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε κάθε ανάγκη των πελατών της. Η ζήτηση των υπηρεσιών της εταιρίας δημιούργησαν ευρύ κύκλο πελατών πέρα της πόλη της Καβάλας. Συνεπώς πλεόν εξυπηρετεί τις πόλεις της Δράμας, Ξάνθης, Κομοτηνής, της Θάσου και των Σερρών.
Adlogic Prisma Mobile
Adlogic Office

Adlogic

Το Παρόν
Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται πλέον στη πόλη της Καβάλας, στη οδό Εθνάρχου Μακαρίου & Νίκης Γωνία. Εκεί θα βρει κανείς το τεχνικό τμήμα της επιχείρησης, demo room παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σε λογισμικό και περιφερειακό εξοπλισμό.
Στόχος είναι να καλύπτει την ανάγκη την εμπορική και λογιστική διαχείριση των επιχειρήσεων, το δικτυακό κομμάτι της επιχείρησης που πλέον αποτελεί τη ραχοκοκαλιά μια σύγχρονης επιχείρησης.
Ειδίκευση της η ασύρματη παραγγελιοληψία εστιατορίων και καφετεριών όπου στην ενότητα των portfolio  παρουσιάζεται η εργασία και το αποτέλεσμα κάθε ανάγκης που καλέστηκε να αντιμετωπίσει.
Πιστοποιημένος συνεργάτης των εφαρμογών Prisma Win της εταιρείας megasoft έρχεται να καλύψει ανάγκες κάθε επιχείρησης με εξειδικευμένο λογισμικό.