Παραγγελιοληψία

Software | Hardware

Εφαρμογές Εστίασης

 

Στον πλέον διαδεδομένο χώρο της εστίασης δεν θα μπορούσε να λείπει μια αξιόπιστη εφαρμογή παραγγελιοληψίας. Οι απαιτήσεις μεγάλες σε γρήγορο χρονικό διάστημα , η επιθυμία κάθε καταστηματάρχη να εξυπηρετησει όσο τυχόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τους πελάτες του.

 

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας , εύχρηστο και γρήγορο στη χρήση από κάθε υπάλληλο.

 

Ο ανταγωνισμός μεγάλος ανάμεσα στις επιχειρήσεις της εστίασης, γεγονός που απαιτεί κάθε πελάτης να φεύγει από το κατάστημα ευχαριστημένος με τη σκέψη της επόμενης επίσκεψης.

 

Ένα αξιόπιστο, γρήγορο και ευέλικτο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος.

 

Καλύπτει όλα τα καταστήματα εστίασης είτε με την ασύρματη παραγγελιοληψία , είτε με την εφαρμογή delivery – Take away.

 

Άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις των πελατών χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος , γρήγορη παραγγελιοληψία χωρίς περιορισμούς άμεση παράδοση στη κουζίνα, συνεπώς και άμεση παράδοση στον πελάτη. Στόχος να εξυπηρετεί χωρίς “φόβο¨ την επιχείρηση πάνω στον φόρτο εργασίας.

 

Με την διαχείριση των συνταγών προσδιορίζεται το ακριβές κόστος αγοράς ή παραγωγής ενός προϊόντος με αποτέλεσμα τη μείωση των εξόδων και την αύξηση της κερδοφορίας. Με τη διαχείριση της αποθήκης αποφεύγεται η άσκοπη και περιττή αγορά προϊόντων με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος χρημάτων να “στοκάρεται” χωρίς ιδιαίτερο λόγο στις αποθήκες της επιχείρησης.

 

Όπως σε κάθε επιχείρηση δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτόν τον τομέα η επιβράβευση πελατών ,

Πιστοποιημένος συνεργάτης των εφαρμογών Prisma Win της εταιρείας megasoft έρχεται να καλύψει ανάγκες κάθε επιχείρησης με εξειδικευμένο λογισμικό.